Aktualności
Ogłoszenia

Nadbużańska Akademia Smaku 2015

Dnia .

LISTA OSÓB ZAKWALIFIKOWANYCH
DO KONKURSU KULINARNEGO
NADBUŻAŃSKA AKADEMIA SMAKU 2015

  • 1. Elżbieta Szczółko / Chełm
  • 2. Bożena Kuryś / Wola Uhruska / Siedliszcze
  • 3. Barbara Trus / Wola Uhruska / Siedliszcze
  • 4. Grażyna Borysik / Wola Uhruska / Siedliszcze
  • 5. Marianna Jaroszyńska / Dubienka / Siedliszcze
  • 6. Agnieszka Chmielewska / Dubienka / Siedliszcze
  • 7. Czesława Markiewicz / Dubienka / Brzozowiec
  • 8. Barbara Pacan / Dubienka / Siedliszcze
  • 9. Jadwiga Chabernal / Białopole / Kurmanów
  • 10. Beata Kijańczuk / Białopole / Kurmanów
  • 11. Bogumiła Wiszniewska / Białopole / Kurmanów
  • 12. Teresa Krakiewicz / Białopole / Kurmanów
  • 13. Leokadia Muzyka / Białopole / Kurmanów
  • 14. Katarzyna Muzyka / Białopole / Kurmanów
  • 15. Anna Walczuk / Białopole / Kurmanów
  • 16. Barbara Krakiewicz / Białopole / Kurmanów
  • 17. Elżbieta Kowalczuk / Wola Uhruska
  • 18. Zofia Paradowska / Ruda-Huta / Ruda
  • 19. Milena Toporowska / Ruda-Huta / Ruda
  • 20. Barbara Jóźwik / Ruda-Huta / Ruda
  • 21. Elżbieta Toporowska / Ruda-Huta / Ruda
  • 22. Teresa Wilkos / Kamień / Kol. Kamień
  • 23. Krystyna Kawalec / Dorohusk
  • 24. Barbara Heniborg / Dorohusk / Świerże
  • 25. Marzena Niegoda / Brzeźno / Wólka Okopska
  • 26. Krystyna Tryksa / Dorohusk / Turka
  • 27. Genowefa Derkacz / Brzeźno / Wólka Okopska
  • 28. Krystyna Lepionka / Dorohusk / Michałówka
  • 29. Jadwiga Lejman / Dorohusk / Turka

Gmina Ruda-Huta
Starostwo Powiatowe w Chełmie
Gminny Ośrodek Kultury w Rudzie-Hucie

zapraszają do uczestnictwa w konkursie potraw regionalnych

„Nadbużańska Akademia Smaku”
który odbędzie się dnia

16 sierpnia 2015 r. w Parku Podworskim
w Hniszowie; Gmina Ruda-Huta

„BOLKOWANIE”
(uroczystości Imieninowe Dębu „Bolko”)

  1. W konkursie mogą wziąć udział mieszkańcy gminy Ruda-Huta,powiatu chełmskiego oraz obszaru działania Lokalnej Grupy Działania „Poleska Dolina Bugu”.
  2. Warunkiem uczestnictwa jest zaprezentowanie jednej regionalnej potrawy kulinarnej, tradycyjnej dla naszego regionu potrawy pochodzenia: zwierzęcego, roślinnego i inne zgłaszana potrawa nie może być potrawą, która była nagrodzona w ubiegłym roku.
  3. Ilość wystawców jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń. Na zgłoszenia czekamy do 31.07.2015 roku.
  4. Kartę zgłoszenia można pobrać w Domu Kultury w Rudzie-Kolonii, Domu Kultury w Żalinie lub Centrum Kultury i Rekreacji w Rudce.
  5. Komisja konkursowa dokona wyboru:  „Nadbużańskiego Smaku”
  6. Przewidziano nagrody i wyróżnienia.


Więcej informacji pod nr tel.82  568 60 55, pełny regulamin i karta zgłoszenia dostępne poniżej:

Pliki do pobrania:

 

Odwiedza nas 7 gości oraz 0 użytkowników.

Licznik odwiedzin: dzisiaj: 14 → wczoraj: 28 → a dotychczas: 108261

PLG_GSPEECH_SPEECH_BLOCK_TITLE PLG_GSPEECH_SPEECH_POWERED_BY GSpeech